Meatza (Kødpizzaen)

Ingredienser:

  • 800 g hakket svinekød
  • 2 æg
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Revet skal af 1 citron
  • 1 tsk sennep
  • 3 dl flåede tomater
  • 1 tsk tomatpuré
  • 3 spsk soltørret tomat
  • 8 – 10 skiver tørret skinke
  • Lidt revet parmesan eller oliven
  • Salt & Peber

4 personer

Fremgangsmåde:

Kom kød, æg, salt og peber i en skål og rør det godt sammen.
Hak hvidløg og kom ½ delen af det i farsen. Hak løgene fint
og kom også dem i farsen.
Ælt luften ud af farsen og form den i 4 flade meatzabunde på
højst ½ cm. høje. Lav en god tomatsuce med at komme resten
af hvidløg, tomatpuré og sennep op i tomatsaucen.

Fordel tomatsaucen på meatzabunden og kom soltørret tomat
og tørret skinke på. Bag meatzaen i ca. 12 – 15 min ved 210°

Pynt med basilikum, ruccola eller tallerkensmækker og server
med godt brød til.

 

Print opskrift

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK