Lammegyros

Det skal du bruge

  • 800 g gyros
  • 0,6 dl vand eller bouillona
  • Evt. 1 dl fløde, cremefraiche 38%
  • eller græsk yoghurt

4 personer

Tilberedning

Gyros er en klassisk græsk ret.
Den består af lammekød i tern eller strimler marineret i forskellige krydderier.
Hver egn har sin egen krydderiblanding;
nogle bruger fx mynte og kanel.
De fleste blandinger indeholder dog
næsten altid hvidløg og rosmarin.

STEGEANVISNING

Sautér kødet i gryden og tilsæt væsken.
Læg låg på og lad det simre i ca. 30 minutter
til det er mørt. Tilsæt fløde eller cremefraiche og
lad det jævne retten.
Smag evt. til med lidt salt og peber.
Serveres fra gryden med løse ris eller stegte
kartofler.

Print opskrift

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK