Lammefilet vendt i urterasp med nødder og hvidløg

Ingredienser:

  • 4 personer
  • Ca. 600 g lammefilet
  • 3 stængler dild
  • 3 stængler persille
  • 3 stængler timian
  • 50 g nødder
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g Panko rasp eller almindelig rasp

Fremgangsmåde:
Blend krydderurter, nødder og hvidløg og
vend med rasp. Vend lammefileten i urteraspen
og læg den på en bageplade med bagepapir.
Steg kødet i ovnen ved 180°C i ca. 15 min.

FESTLIG OG SAMTIDIG DEJLIG UHØJTIDLIG GÆSTEMAD.
DEN SPRØDE URTERASP GIVER LAMMEFILET EN
UIMODSTÅELIGE CRISPY OVERFLADE.
 

Print opskrift

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK