Kyllingelår i æblejuice

Ingredienser

  • 4 personer
  • 3 – 4 kyllingeover- underlår
  • 1 spsk paprika
  • 2 revet æbler
  • 1 stort løg
  • 2 stængler blegselleri
  • 3 dl fløde
  • 5 dl æblejuice
  • Smør til stegning
  • Persille til pynt
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Haserne hakkes eller klippes af kyllingen. Få gerne din slagter til det. Smelt smørret i en varm gryde. Brun herefter kyllingelårene godt af på alle sider i smørret.
Riv æblet og skær blegselleri i stykker, hak løg, og kom det derefter i gryden og steg det til det får let farve. Tilsæt paprika, salt, peber, æblejuice og fløde. Lad retten simre under låg i ca. 45 min. 
 

Print opskrift

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK