Farseret fasan med glaserede rødbeder

Det skal du bruge

  • 2 fasaner (få evt. slagteren til at udbene dem)
  • 300 g vildtfars eller svinefars
  • 50 g hasselnødder
  • 1 dl fløde
  • 1 tsk paprika
  • Lidt hakkede vindruer
  • Salt og peber

Glaserede rødbeder

  • 8 Små eller mellemstore rødbeder
  • 50 g rørsukker
  • 1 dl balsamico

4 personer

Tilberedning

Rør farsen med nødder, fløde, paprika, vindruer og salt
og peber. Kom farsen ind i den udbenede fasan og luk den med bindegarn. Steg den i ovnen ved 180° i 45 minutter halvér den og anret den i et fad  eller på tallerken.

Vask rødbederne og kog dem møre. Pil skindet af og tør
dem grundigt. Kom sukkeret på en varm pande og smelt det langsomt. Kom balsamicoen på, så konsistensen er nærmest sirup. Læg rødbederne på og glaser dem godt ind i ca.
20 minutter.
 

Print opskrift

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK