BBQ-RIBS med sødme af jordbær

Ingredienser:

Marinade

  • 120 g BBQ sauce
  • 120 g chili sauce
  • 120 g jordbær syltetøj
  • 40 g brun farin

4 personer

Fremgangsmåde:

Rør ingredienserne til marinaden sammen. Pensl kødet med marinaden – gerne af flere gange – mens kødet grilles. Grill kødet i ca. 20 minutter ved indirekte varme.

Når kødet er sous-vide eller langtidstilberedt, inden det kommer på grillen, får du en langt bedre smag, og kødet bevarer sin saftighed. Pensl kødet med marinaden mens det grilles, så er du sikker på at få sæsonens bedste ribs.

Sous-vide [su˙vi:t]

Sous-vide, der udtales [su˙vi:t], er en fransk teknik. Landets kokke ledte efter en enkel og skånsom måde at tilberede fødevarer på, så de fik en mere stabil og ensartet varme.
Målet var at kunne tilberede kødet ved svag varme, så smagen og kraften blev i kødet, og fødevarersikkerheden blev højnet ved den lange og lave tilberedningstemperatur - uden tilsætningsstoffer, E-numre eller stivelse.


Print opskrift

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK