Om Mesterslagteren

Mesterslagteren er en sammenslutning af frie, dygtige, private slagtere, der alle har det til fælles, at vi altid er garant for et godt stykke kød.

Det betyder, at du altid kan være sikker på kvaliteten, og at vi altid gerne giver dig et godt råd med på vejen om, hvordan du skal tilberede dét, du køber i en af Mesterslagterens butikker. Der findes nemlig ikke noget bedre end godt kød, der er tilberedt rigtigt.

Hos os er der mening med kødet. Det betyder, at du naturligvis selv bestemmer, hvad du skal have – men vi bestemmer, hvordan det skal laves.
Det er nemlig ikke lige meget, hvor dit kød kommer fra, hvor det er modnet, eller hvordan det er skåret ud. Og her snakker vi ikke om modeluner, om den sædvanlige snak om bæredygtighed eller om fedtforskrækkelse. Godt kød er en standard, som er opstået gennem århundreder af god, dansk håndværkstradition. Godt kød er hverken en smagssag eller en personlig vurdering. Det er en menneskeret.

Udover selve kødet laver Mesterslagerens butikker også pålæg og andre specialiteter, der giver dig mundvand. Kig ind og se, duft og smag. Du vil altid kunne mærke forskellen hos mesteren.
 

 

KONTAKT:

Mesterslagteren Markedsføringsafdeling:
Poppelvej 83 · 5230 Odense M
Tlf. 66 128 730 · Fax 66 128 794
dsm@danskeslagtermestre.dk
www.danskeslagtermestre.dk

Kontaktpersoner:

Ulrik Olesen
Marketingchef
Tlf. direkte: 21 45 53 35
uol@danskeslagtermestre.dk

Frank Winding
Grafisk designer og webmaster
Tlf. direkte: 55 89 55 11
fwi@danskeslagtermestre.dk

 

Alt tekst- og billedmateriale på mesterslagteren.dk er ophavsretligt beskyttet!
Er du presse kan du få udleveret presselogin ved at skrive til fwi@danskeslagtermestre.dk.

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK