Weekendfristelser

Føres ikke hos alle Mesterslagtere.
Kontakt din nærmeste butik og hør nærmere.

Uge 17

Grillet majskylling med salat af sommerkål, gulerødder, tomater, majs, og springløg, vendt med citron og fløde. Asparges svøbt i bacon. Små, ristede kartofler med ramsløgspesto. Hertil urtedressing.

Uge 18

Lammeculotte fyldt med hvidløg og porrer. Tzatziki med græsk yoghurt, hvidløg og agurk. Kartoffelgratin med tomater, springløg og parmesan. Hertil sauce med hvidløg og porrer.

Uge 19

Rødvinsmarineret flanksteak med melonsalat på agurk, friskost, springløg, cashewnødder og citrusvinaigrette. Saltbagte kartofler og sauce med rødvin og madagascarpeber.

Uge 20

Kalvetournedos med aspargessalat- asparges, blomkål, gulerødder og springløg. Forårskartofler med creme fraiche, springløg og persille. Hertil flødesauce med citron.

Uge 21

Langtidsstegt kalvecuvette med mozzarellasalat med bønner, tomater, rødløg, rosmarin og olie-eddike dressing. Kompot af nye kartofler med krydderurter.

Uge 22

Braiseret svinenakke og sprød bacon med årstidens smørdampede asparges og gulerødder. Kartoffelkompot med purløg. Hertil sauce fra grisen.

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK