Weekendfristelser

Føres ikke hos alle Mesterslagtere.
Kontakt din nærmeste butik og hør nærmere.

Uge 08

Sprængt, marineret svinefilet. Coleslaw med gulerødder, hvidkål og rosiner. Kartoffelbåde med skræl, bagte beder og porrer. Hertil sauce med hønsefond, løg, tomat, paprika, citron og fløde.

Uge 09

Kalveculotte med tzatziki af gulerødder, selleri, pastinak, squash, hvidløg og citronsaft. Kartoffelruller med hvidløg og persille. Hertil estragonsauce.

Uge 10

Andebryst med svampefyld. Salat med hvidkål, æbler, tranebær, rødløg og pærer. Kartofler bagt med jordskokker, perleløg og hvidløg. Hertil krydret sauce med balsamico.

Uge 11

Røget unghanebryst med salat på edamamebønner, salattern, oliven, broccoli og bagte gulerødder. Kartoffeltærte med bacon, svampe, løg, timian og persille. Hertil skysauce med æbler og gulerødder.

Uge 12

Oksesteak med salat af gulerødder, porrer, springløg, agurk, og tomat vendt med krydderurteolie. Kartofler med skræl tilsat sennep, creme fraiche, løg, bacon og krydderurter. Hertil sauce med portvin og svampe.

Uge 13

Confiteret kalvebryst med salat af broccoli, friske æbler og selleri vendt med ylette. Kartoffelrøsti af revet kartoffel, gulerødder og persille. Hertil kalveskysauce.

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK