Weekendfristelser

Føres ikke hos alle Mesterslagtere.
Kontakt din nærmeste butik og hør nærmere.

Uge 12

Oksesteak med salat af gulerødder, porrer, springløg, agurk, og tomat vendt med krydderurteolie. Kartofler med skræl tilsat sennep, creme fraiche, løg, bacon og krydderurter. Hertil sauce med portvin og svampe.

Uge 13

Confiteret kalvebryst med salat af broccoli, friske æbler og selleri vendt med ylette. Kartoffelrøsti af revet kartoffel, gulerødder og persille. Hertil kalveskysauce.

Uge 14

Braiserede svinekæber, serveret i sauce med gulerødder, løg og svampe. Salat med romanesco, blomkål, springløg, mandler og krydderurtevinaigrette. Bagt kartoffelmos med gulerødder, porrer og løg.

Uge 15

Krondyrsteg med salat af hvidkål, porrer, æbler og hasselnødder. Smørconfitede kartofler med timian, hvidløg og rosmarin. Sauce på vildtskyen med gulerødder, løg og æbler.

Uge 16

Påske

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK