Fredagsmenu

Føres ikke hos alle Mesterslagtere.
Kontakt din nærmeste butik og hør nærmere.

21. februar 2020

Wienerschnitzel med brasede kartofler, sauce og ærter

28. februar 2020

Kyllingebryst svøbt i bacon fyldt med pikantost og soltørrede tomater, paprikasauce, kartoffel duchesse og rebildsalat

6. marts 2020

Rosastegt oksefilet med bearnaiseflødekartofler og bagte rødløg

13. marts 2020

Rosastegt andebryst med langtidsbagte rødbeder, smørsauteret grønkål, kraftig sherrysauce og sprøde kartofler

20. marts 2020

Kalve cordon bleu med saute af gulerødder, rosenkål, østershatte og rødløg. Med stegte kartofler.

27. marts 2020

Engelsk bøf med stegte svampe, bacon, broccoli og rødløg. Hertil ostesauce.

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK