Weekendfristelser

Føres ikke hos alle Mesterslagtere.
Kontakt din nærmeste butik og hør nærmere.

Uge 04

Lammekølle med dukkah. Flødekartofler med porrer, løg og timian. Salat med blomkål, purløg, linser, rød peber og citronsaft. Hertil sauce med svampe, løg og tomat.

Uge 05

Pebersteak med rødbedesalat på feta, persille og citron. Bagte kartofler med krydderurtemos. Hertil madeirasauce.

Uge 06

Hvidvinsmarineret unghane og salat med sukkerærter, syltede gulerødder, beder, æbler og blomkål. Pommes anna-kartoffel bagt i lag med løg, timian og smør. Hertil flødesauce med citron, purløg og persille.

Uge 07

Kalvesteg stegt som vildt med appelsinsalat – æbler, appelsin, blegselleri, vindruer og hasselnødder. Persillekartofler. Hertil kalvesky med fløde og ribsgelé.

Uge 08

Sprængt, marineret svinefilet. Coleslaw med gulerødder, hvidkål og rosiner. Kartoffelbåde med skræl, bagte beder og porrer. Hertil sauce med hønsefond, løg, tomat, paprika, citron og fløde.

Uge 09

Kalveculotte med tzatziki af gulerødder, selleri, pastinak, squash, hvidløg og citronsaft. Kartoffelruller med hvidløg og persille. Hertil estragonsauce.

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK