Weekendfristelser

Føres ikke hos alle Mesterslagtere.
Kontakt din nærmeste butik og hør nærmere.

Uge 22

Braiseret svinenakke og sprød bacon med årstidens smørdampede asparges og gulerødder. Kartoffelkompot med purløg. Hertil sauce fra grisen.

Uge 23

Langtidsstegt lammekølle m. hvidløg og urter. Blomkålssalat – linser, blomkål, purløg og rød peber. Flødestuvet pesto-kartofler. Hertil svampesauce og karamelliserede løg.

Uge 24

Honningglaseret andebryst med rødbedesalat – perlespelt, rødbeder, æble, blåbær, kørvel og blegselleri. Kartoffelmos med fløde. Hertil andesauce.

Uge 25

Cassoulet med langtidsbraiserede svinekæber og stærke pølser i egen paprikasauce. Tilberedt med kartofler, porrer, løg, sherry og stegte svampe. Rodfrugtemos med gulerod og pastinak.

Uge 26

Côte de boeuf steak vendt i hvidløg og timian. Ruccolasalat – appelsin, rødløg, persille, bær i citrus og dijon-vinaigrette. Nye kartofler stegt med akaciehonning.

Uge 27

Ingen weekendfristelser

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK