Uge 25

600 g hakket oksekød
1 kg røget ribbensteg
4 stk. fyldte kyllingebryst
800 g gryderet
4 stk. krebinetter

Download opskrifter

Uge 26

800 g medister
4 stk. skinke cordon bleu
1 pk. pølser
600 g oksekød i strimler
1 stk. forloren hare

Download opskrifter

Uge 27

1 kg stegeflæsk i skiver
4 stk. hakkebøffer
750 g panderet
4 stk. skaftkoteletter
1,2 kg hamburgerryg

Download opskrifter

Uge 28

600 g hakket oksekød
4 stk. kyllingebryst på grøntsagsbund
4 stk. hamburgerryg-koteletter
600 g stroganoff
800 g gryderet

Download opskrifter

Uge 29

600 g fadkoteletter
600 g benløse fugle
4 stk. hakkebøffer i sovs med bløde løg
600 g kalkunstrimler
600 g hakket svine & kalvekød

Download opskrifter

Uge 30

600 g hakket svinekød
4 stk. mandelpanerede skinkeschnitzler
1 glas hjemmelavet suppe
1 stk. landkylling
4 stk. tykstegsbøffer

Download opskrifter

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK