Uge 49

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. slagterkoteletter
1 kg rullesteg
1 kg nakkefilet (rødvinsmarineret)

Download opskrifter

Uge 50

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
1 stk. farsbrød
750 g skinkegryde (med grønt)
4 stk. løgsteaks

Download opskrifter

Uge 51

4 stk. kyllingebryst (marinerede)
4 stk. koteletter (med porrefyld)
600 g skinkekød i strimler
750 g kalvegryde (med grøntsager)
600 g hakket kalve- og skinkekød

Download opskrifter

Uge 52

Download opskrifter

Uge 01

Download opskrifter

Uge 02

800 g frikadellefars
6 stk. fadkoteletter
700 g gryderet
4 stk. kyllingebryst med skind
2 stk. lammeculotter

Download opskrifter

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK