Uge 16
600 g hakket oksekød
4 stk. skinke gordon bleu
600 g skinkekød i tern
1 kg citronskinke
1 kg bacon
Uge 17
600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. kyllingebryster
4 stk. karbonader
750 g oksegryderet (med grønt)
Uge 18
600 g hakket kalve- og skinkekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. marinerede koteletter
1 kg stegeflæsk i skiver
1 stk. forloren hare
Uge 19
600 g oksekød i tern
600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. forårskrebinetter
(med tomat og feta)
1 kg nakkefilet (rødvinsmarineret)
1 pk. Pølser
Uge 20
1 kg farsbrød
4 stk. fyldte koteletter
600 g hakket skinkekød
1,2 kg grydesteg af ungkvæg
750 g skinkegyros
Uge 21
6 stk. benløse fugle
4 stk. Hawaiikoteletter
600 g hakket skinkekød
750 g medister
1 stk. svinemørbrad
Uge 22
4 stk. kyllingespyd
4 stk. koteletter (græskmarinerede)
1,2 kg ølmarineret oksesteg
700 g skinkegryde med pølser
600 g hakket oksekød
Uge 23
4 stk. XL koteletter
1 pk. grillpølser
600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. kyllingebryster (marinerede)
1 kg krydderskinke
Uge 24
600 g hakket oksekød
1 kg grillpølser
4 stk. nakkekoteletter (marinerede)
4 stk. XL grillflæsk
4 stk. hakkedrenge (med peberkant)
Find din nærmeste Mesterslagterbutik