Uge 21

600 g oksekød i tern
600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. forårskrebinetter
(med tomat og feta)
1 kg nakkefilet (rødvinsmarineret)
1 pk. pølser

Download opskrifter

Uge 22

1 kg farsbrød
4 stk. fyldte koteletter
600 g hakket skinkekød
1,2 kg grydesteg af ungkvæg
750 g skinkegyros

Download opskrifter

Uge 23

6 stk. benløse fugle
4 stk. Hawaiikoteletter
600 g hakket skinkekød
750 g medister
1 stk. svinemørbrad

Download opskrifter

Uge 24

600 g hakket oksekød
4 stk. oksespyd
1 stk. svinemørbrad
750 g Skinkegyros og broccolisnack med peanutdip
4 stk. marinerede kyllingebryst

Download opskrifter

Uge 25

600 g hakket kalv og skinke
4 stk. hele kyllingelår (med barbecue)
8 skiver XL grillflæsk
600 g oksekød i tern
1,2 kg grillkam

Download opskrifter

Uge 26

600 g hakket skinkekød
4 fyldte koteletter
4 stk. kyllingebryst i skinkekåbe
8 stk. Grillpølser
1 kg nakkefilet med krydderi

Download opskrifter

Uge 27

600 g hakket oksekød
1,2 kg ribbensteg
4 stk. panerede skinkeschnitzler
750 g kyllingepande
600 g oksekød i tern

Download opskrifter

Uge 28

4 stk. koteletter
600 g hakket Oksekød
4 stk. kyllingebryster
600 g stroganoff
750 g wok ret

Download opskrifter

Uge 29

600 g hakket kalv og skinke
4 stk. grillspyd
1,2 kg letsaltet svinekam
750 g skinkegryde
4 stk. kyllingebryst i svøb

Download opskrifter

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK