Uge 22

600 g hakket oksekød
750 g flæsk i skiver
4 stk. koteletter med mos
800 g panderet
1 stk. fyldt grisemørbrad

Download opskrifter

Uge 23

1 stk. souffle farsbrød
4 stk. marinerede kalkunschnitzler
600 g hakket oksekød
1 stk. egnsret
4 stk. kalve cordon bleu af hakket kalv

Download opskrifter

Uge 24

800 g hamburgerryg
600 g hakket kalv og flæsk
1 bakke ungkvægsgryde
800 g flæsk i skiver
600 g oksekød i tern

Download opskrifter

Uge 25

600 g høns i asparges
8 stk. grillpølser
600 g hakket oksekød
800 g grill medister
600 g skinkekød I tern

Download opskrifter

Uge 26

1 bakke boller i karry
800 g rørt fars
4 stk. grillkøller
4 stk. koteletter
800 g røget ribbensteg

Download opskrifter

Uge 27

1.000 g stegeflæsk i skiver
4 stk. hakkebøffer
1 stk. ovnret i bakke
4 stk. tykstegsbøffer
4 stk. wienerpølser

Download opskrifter

Uge 28

600 g hakket oksekød
4 stk. kyllingebryst på grøntsagsbund
800 g hønsefrikassé
800 g panderet
600 g frikadellefars

Download opskrifter

Uge 29

600 g fadkoteletter
600 g benløse fugle
1 stk. ovnret i bakke
8 stk. grillpølser
4 stk. grillkoteletter

Download opskrifter

Uge 30

600 g hakket svinekød
4 stk. mandelpanerede skinkeschnitzler
800 g panderet
1 stk. fyldt grisemørbrad
4 stk. krebinetter

Download opskrifter

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK