Januar 2019

600 g hakket kalv og flæsk
1 stk. fyldt ribbensteg
600 g gryderet
750 g panderet med grønt
1200 g hakket oksekød
8 stk. frankfurter
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. lammeskank (lørdag/søndagsret)
4 stk. kyllingebryst i tern
4 stk. røde bøffer
600 g hakket gris
6 stk. spoleben
1 stk. medister

Download opskrifter

Februar 2019

1 stk. skinke (ca. 800 g)
4 stk. hakkebøffer
4 stk. marinerede kyllingebryst
1 kg svinemørbrad
4 stk. kalkunschnitzler
1 stk. marineret skinkeculotte
1 stk. roastbeef
1 kg frikadellefars
800 g hakket oksekød
500 g skinkekød i tern
750 g panderet
4 stk. middagskoteletter
800 g gryderet
1 stk. landkylling

Download opskrifter

Marts 2019

4 stk. koteletter
1 stk. fyldt nakkefilet
8 stk. frankfurter
1 stk. skinkeculotte
1 stk. ribbensteg
4 stk. panerede kalveschnitzler
4 stk. kalkunoverlår (hvidløgsmarinerede)
1 kg frikadellefars
750 g panderet
1200 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. kyllingebryst
700 g medister
800 g gryderet

Download opskrifter

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK