Uge 27

1.000 g stegeflæsk i skiver
4 stk. hakkebøffer
1 stk. ovnret i bakke
4 stk. tykstegsbøffer
4 stk. wienerpølser

Download opskrifter

Uge 28

600 g hakket oksekød
4 stk. kyllingebryst på grøntsagsbund
800 g hønsefrikassé
800 g panderet
600 g frikadellefars

Download opskrifter

Uge 29

600 g fadkoteletter
600 g benløse fugle
1 stk. ovnret i bakke
8 stk. grillpølser
4 stk. grillkoteletter

Download opskrifter

Uge 30

600 g hakket svinekød
4 stk. mandelpanerede skinkeschnitzler
800 g panderet
1 stk. fyldt grisemørbrad
4 stk. krebinetter

Download opskrifter

Uge 31

800 g gryderet
1 stk. svinemørbrad
4 stk. hakkebøffer til grillen
8 stk. grillpølser
4 stk. nakkekoteletter

Download opskrifter

Uge 32

600 g hakket oksekød
4 stk. grillspyd
1 stk. svinemørbrad
8 stk. hjemmelavede grillpølser
4 stk. kyllingebryst (marinerede)

Download opskrifter

Uge 33

600 g hakket skinkekød
4 stk. kalkunschnitzler (marinerede)
650 g ungkvægsgryde (med grøntsager)
2 stk. barbecue ribben
600 g skinkekød i tern

Download opskrifter

Uge 34

600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. koteletter
4 stk. hakkedrenge (med peberkant)
1.000 g ribbenssteg
750 g rødvinsmarineret oksegryde

Download opskrifter

Uge 35

600 g hakket oksekød
6 stk. fadkoteletter
4 stk. hakkebøffer (med krydderkant)
1.000 g farseret ribbenssteg
4 stk. skinke gordon bleu

Download opskrifter

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK