Uge 22

600 g hakket oksekød
750 g flæsk i skiver
750 g vildtpande
1 stk. røget skinke
4 stk. fyldte kyllingebryst

Download opskrifter

Uge 23

600 g hakket magert oksekød
4 stk. marinerede kyllingefileter
4 stk. grøntsagsfyldte svinekoteletter
800 g forloren hare
800 g skinkepande

Download opskrifter

Uge 24

800 g boeuf bourguignon
800 g hamburgerryg
600 g hakket svinekød
1 stk. svinemørbrad
4 stk. skinkeschnitzler

Download opskrifter

Uge 25

600 g hakket oksekød
1 kg røget ribbensteg
4 stk. fyldte kyllingebryst
800 g gryderet
4 stk. krebinetter

Download opskrifter

Uge 26

800 g medister
4 stk. skinke cordon bleu
1 pk. pølser
600 g oksekød i strimler
1 stk. forloren hare

Download opskrifter

Uge 27

1 kg stegeflæsk i skiver
4 stk. hakkebøffer
750 g panderet
4 stk. skaftkoteletter
1,2 kg hamburgerryg

Download opskrifter

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK