Uge 49

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. marinerede koteletter
1 stk. forloren hare
1.000 g stegeflæsk i skiver

Download opskrifter

Uge 50

600 g hakket oksekød
800 g rørt fars
600 g bankekød i skiver
500 g hjemmelavet bacon
1 bakke kalvefrikassé

Download opskrifter

Uge 51

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
600 g bankekød i skiver
500 g bacon
750 g panderet (med grøntsager)

Download opskrifter

Uge 52

600 g hakket oksekød
600 g hakket svine og kalvekød
600 g oksekød i tern
1 bæger hjemmelavet suppe
750 g medister

Download opskrifter

Uge 53

Download opskrifter

Uge 01

Download opskrifter

Uge 02

Download opskrifter

Uge 03

Download opskrifter

Uge 04

Download opskrifter

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK