Uge 21
600 g oksekød i tern
600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. forårskrebinetter
(med tomat og feta)
1 kg nakkefilet (rødvinsmarineret)
1 pk. pølser
Download opskrifter
Uge 22
1 kg farsbrød
4 stk. fyldte koteletter
600 g hakket skinkekød
1,2 kg grydesteg af ungkvæg
750 g skinkegyros
Download opskrifter
Uge 23
6 stk. benløse fugle
4 stk. Hawaiikoteletter
600 g hakket skinkekød
750 g medister
1 stk. svinemørbrad
Download opskrifter
Uge 24
600 g hakket oksekød
4 stk. oksespyd
1 stk. svinemørbrad
750 g Skinkegyros og broccolisnack med peanutdip
4 stk. marinerede kyllingebryst
Download opskrifter
Uge 25
600 g hakket kalv og skinke
4 stk. hele kyllingelår (med barbecue)
8 skiver XL grillflæsk
600 g oksekød i tern
1,2 kg grillkam
Download opskrifter
Uge 26
600 g hakket skinkekød
4 fyldte koteletter
4 stk. kyllingebryst i skinkekåbe
8 stk. Grillpølser
1 kg nakkefilet med krydderi
Download opskrifter
Uge 27
600 g hakket oksekød
1,2 kg ribbensteg
4 stk. panerede skinkeschnitzler
750 g kyllingepande
600 g oksekød i tern
Download opskrifter
Uge 28
4 stk. koteletter
600 g hakket Oksekød
4 stk. kyllingebryster
600 g stroganoff
750 g wok ret
Download opskrifter
Uge 29
600 g hakket kalv og skinke
4 stk. grillspyd
1,2 kg letsaltet svinekam
750 g skinkegryde
4 stk. kyllingebryst i svøb
Download opskrifter
Find din nærmeste Mesterslagterbutik