Uge 08

600 g hakket skinkekød
4 stk. kalkunschnitzler (marinerede)
750 g medister
500 g skinkekød i strimler
4 stk. hakkebøffer (med krydderkant)

Download opskrifter

Uge 09

600 g hakket kalve- og skinkekød
500 g oksestrimler
800 g bacon
750 g kyllingepande (med karry og grøntsager)
4 stk. panerede skinkeschnitzler

Download opskrifter

Uge 10

600 g hakket oksekød
4 stk. cordon bleu
1 bakke Ovnret i bakke
800 g Simreret
4 stk. Skinkeschnitzler

Download opskrifter

Uge 11

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
1 stk. farsbrød
800 g panderet
4 stk. Fyldte kyllingebryst

Download opskrifter

Uge 12

600 g hakket oksekød
600 g hakket lammekød
800 g Gryderet
1 stk. Suppe
800 g saltet kogt skinke

Download opskrifter

Uge 13

600 g hakket oksekød
1 stk. forloren hare
4 stk. krebinetter
1 bakke ovnret i bakke
1 stk. suppe

Download opskrifter

Uge 14

4 stk. hakkebøffer
800 g rørt fars
1 stk. svinemørbrad
600 g svinekæber
1 stk. Oksepande med karry og kokos

Download opskrifter

Uge 15

800 g medister
1 stk. italiensk farsbrød
1 stk. svineroast
600 g hakket oksekød
8 stk. kyllingelår

Download opskrifter

Uge 16

1 stk. oksekødstærte
600 g hakket kalv og flæsk
4 stk. spoleben
4 stk. kylling saltimboca
600 g hakket oksekød

Download opskrifter

Find din nærmeste Mesterslagterbutik

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK