Forår i luften
Foråret er på vej, og efter en våd og lang vinter bringer foråret en følelse af fornyelse og friskhed med sig. Det er tiden, hvor naturen langsomt genopstår efter vinterens dvale, og hvor dagene bliver længere, og temperaturen stiger. Med foråret kommer der også et naturligt skift i vores råvarer. Vi pakker vinterens tungere retter væk og byder velkommen til tiden med friske, grønne forårsretter med sæsonens skønne råvarer.
Forårstiden en spændende periode hos slagteren, hvor du kan nyde sæsonens bedste råvarer og lækre specialiteter. Gå på opdagelse hos din lokale Mesterslagter og lad dig inspirere til forårsmiddage og de begyndende grillfester – det vil helt sikkert begejstre dine smagsløg og bringe glæde til dine måltider.
Når du handler hos Mesterslagteren handler det ikke kun om kødets kvalitet og smag – selvom vi selvfølgelig sætter enormt stor pris på det – men det handler også om, at du hos os får du en samlet oplevelse. Her handler du med en dedikeret fagperson, der sætter kundeservice, tillid og kvalitet i højsædet. Vi ved, hvad vi snakker om, og vi klæder dig på, så du får de bedste resultater i køkkenet.
Slagteren har ofte tætte relationer til lokale slagtehuse, producenter og opdrættere, hvilket giver en unik mulighed for at vælge de bedste råvarer og samtidig sikre, at kødet er friskt og af høj kvalitet. I dette nummer af We Meat besøger vi én af disse lokale. Vi tager turen til Mors, hvor et lokalt slagtehus leverer kød af ypperste kvalitet til slagterforretninger. Sådanne lokale producenter og slagtehuse har vi heldigvis mange af rundt om i Danmark, så din Mesterslagter har garanteret også en helt særlig leverandør.
En sand forårsbebuder
Asparges er en sand forårsbebuder, og en delikat sæsonråvare. Det handler om vores indre ur –
Artikler
Høns i asparges
– en klassiker i det danske køkken Hos Mesterslagteren elsker vi god, gammeldags, dansk mad lavet fra bunden
Slagterens bacon
Bacon er fuldstændig fantastisk – både som selvstændig servering men bestemt også et must til røræg, leverpostej og
Unikke udvalgte dyr bliver til oksekød
We Meat har taget turen til Mors, hvor vi besøger Ole Thøgersen på hans slagtehus. Denne tidlige søndag
Opskrifter
Asparges med bacon- og chorizomix samt pocheret æg
Skær chorizo og bacon i små tern og svits til det er
Asparges med ristede kartofler og spegeskinke
Skrub kartoflerne og kog dem lige netop møre – ca. 10 minutter.
Bovsteaks med nye kartofler og blomkålssalat
Bland marinaden i en skål og put bovsteaks i en pose og
Côte de boeuf med bagt butternutsquash og purløgscreme
Tag bøfferne ud af køleskabet en times tid inden stegning. Krydr dem
Flanksteak med squashfries og årstidens salat
Kom lidt olie på en varm pande og steg flanksteaken i 1
Hjemmelavet mayonnaise
Pisk æggeblommer, salt, sennep og en anelse æblecidereddike med en elpisker eller
Koteletter i tomat med bacon og svampe
Klargør grøntsagerne. Skær champignoner i kvarte, løg i skiver og del bøgehatte
Skinkemedaljon med asparges og saboyenne
Klargør asparges og damp dem i bouillon og smør i en gryde