Forår i luften

Foråret er på vej, og efter en våd og lang vinter bringer foråret en følelse af fornyelse og friskhed med sig. Det er tiden, hvor naturen langsomt genopstår efter vinterens dvale, og hvor dagene bliver længere, og temperaturen stiger. Med foråret kommer der også et naturligt skift i vores råvarer. Vi pakker vinterens tungere retter væk og byder velkommen til tiden med friske, grønne forårsretter med sæsonens skønne råvarer.

Forårstiden en spændende periode hos slagteren, hvor du kan nyde sæsonens bedste råvarer og lækre specialiteter. Gå på opdagelse hos din lokale Mesterslagter og lad dig inspirere til forårsmiddage og de begyndende grillfester – det vil helt sikkert begejstre dine smagsløg og bringe glæde til dine måltider.

Når du handler hos Mesterslagteren handler det ikke kun om kødets kvalitet og smag – selvom vi selvfølgelig sætter enormt stor pris på det – men det handler også om, at du hos os får du en samlet oplevelse. Her handler du med en dedikeret fagperson, der sætter kundeservice, tillid og kvalitet i højsædet. Vi ved, hvad vi snakker om, og vi klæder dig på, så du får de bedste resultater i køkkenet.

Slagteren har ofte tætte relationer til lokale slagtehuse, producenter og opdrættere, hvilket giver en unik mulighed for at vælge de bedste råvarer og samtidig sikre, at kødet er friskt og af høj kvalitet. I dette nummer af We Meat besøger vi én af disse lokale. Vi tager turen til Mors, hvor et lokalt slagtehus leverer kød af ypperste kvalitet til slagterforretninger. Sådanne lokale producenter og slagtehuse har vi heldigvis mange af rundt om i Danmark, så din Mesterslagter har garanteret også en helt særlig leverandør.

Artikler

Opskrifter

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop