Weekendfristelser

Føres ikke hos alle Mesterslagtere.
Kontakt din nærmeste butik og hør nærmere.

Uge 38

Asiatiske revelsben glaseret i soya, chili og citrongræs. Tomatsalat med fennikel, springløg, lime, rødløg og ristede peanuts. Små ristede sesam kartofler med citron-peber. Hertil wasabidressing.

Uge 39

Rosastegt kalveculotte med salvie og hvidløg. Græskarsalat med olivenolie, citron, blomkål og rødløg. Bagekartoffel med hvidløg-citronsmør. Hertil madeirasauce.

Uge 40

Oksesteak med 4 slags peber. Honningbagt græskar med græskarkerner, saltbagt selleri. Ristede kartofler med skræl, timian og rosmarin. Spicey balsamicosauce.

Uge 41

Lammechops bundet med timian. Tabouleh med tomat, peberfrugt, chili, agurk, rødløg, mynte, persille og bulgur. Kartoffelmos i kartoffelkurv. Hertil rødvinssauce.

Uge 42

Entrecoté med rosmarin og hvidløg. Gule beder med perlebyg, pære, mynte og kikærter. Bouillondampede kartofler. Hertil bearnaisesauce med estragon.

Uge 43

Krydret kalvekam med græskarmos og honningristede solsikkekerner, syltede perleløg og bagte rodfrugter.

Find din nærmeste Mesterslagterbutik