Fredagsmenu

Føres ikke hos alle Mesterslagtere.
Kontakt din nærmeste butik og hør nærmere.

17. august 2018

Rødvinsbøf af okse (tyksteg) med kartoffeltimbale, sommersalat og groft brød

24. august 2018

Mørbrad i flødesauce, baconkartofler og bulgursalat

31. august 2018

Højrebsbøf med timiankartofler rødvinssauce og bønnesauté

7. september 2018

Rosastegt tykstegsroast med bearnaise-flødekartofler, tomatsalat med frisk mozzarella og groft brød

14. september 2018

Krondyrssteg med vildtsauce, smørstegte kartofler, tyttebær og waldorfsalat

21. september 2018

Wienerschnitzel med brasede kartofler, sauce og ærter

28. september 2018

Oksemedaljon med kartoffellagkager, paprikasauce og æblesalat

5. oktober 2018

Boeuf Bourguignon med kartoffelmos og groft brød

12. oktober 2018

Højrebsbøf med timiankartofler, rødvinssauce og mormorsalat

19. oktober 2018

Fyldt lammeculotte med små røgede kartofler, pebersauce og honningbagte rodfrugter

26. oktober 2018

Kalvekotelet m/ bagt kartoffelmos, portvinssauce og hvidkålssalat

Find din nærmeste Mesterslagterbutik