Fredagsmenu

Føres ikke hos alle Mesterslagtere.
Kontakt din nærmeste butik og hør nærmere.

23. februar 2018

Rosastegt kalveculotte med rødvinssauce, timian stegte kartofler og cremet hvidkålssalat

2. marts 2018

Osso Buco milanese med grov mos og gremolata

9. marts 2018

Oksemedaljon med bacon, estragonsauce, æblesalat og kartoffeltimbale

16. marts 2018

Kalvesteg stegt som vildt, med waldorfsalat og stegte kartofler

23. marts 2018

Lammeculotte med porrehvidløgs fyld, små røgede kartofler, flødesauce og honningbagte rodfrugter

30. marts 2018

PÅSKE

6. april 2018

Rosastegt oksefilet med flødekartofler, bearnaisecreme, glaserede rødløg og hvidløgscreme

13. april 2018

Gammeldags oksesteg med perleløg, skysauce, pommes rissolles og lun gulerodssalat

20. april 2018

Krondyrsteg med vildtsauce, smørstegte kartofler, tyttebær og waldorfsalat

27. april 2018

BEDEDAG

Find din nærmeste Mesterslagterbutik