Weekendfristelser

Uge 38

Asiatiske revelsben glaseret i soya, chili og citrongræs. Tomatsalat med fennikel, springløg, lime, rødløg og ristede peanuts. Små ristede sesam kartofler med citronpeber. Hertil wasabidressing.

Uge 39

Rosastegt kalveculotte med salvie og hvidløg. Græskarsalat med olivenolie, citron, blomkål og rødløg. Bagekartoffel med hvidløg-citronsmør. Hertil madeirasauce.

Uge 40

Oksesteak med 4 slags peber. Honningbagt græskar med græskarkerner, saltbagt selleri. Ristede kartofler med skræl, timian og rosmarin. Spicey balsamicosauce.

Uge 41

Lammechops bundet med timian. Tabouleh med tomat, peberfrugt, chili, agurk, rødløg, mynte, persille og bulgur. Kartoffelmos i kartoffelkurv. Hertil rødvinssauce.

Uge 42

Entrecoté med rosmarin og hvidløg. Gule beder med perlebyg, pære, mynte og kikærter. Bouillondampede kartofler. Hertil bearnaisesauce med estragon.

Uge 43

Krydret kalvekam med græskarmos og honningristede solsikkekerner, syltede perleløg og bagte rodfrugter.

Uge 44

Urtefarseret perlehønebryst med rød spidskålsalat – blomkål, appelsin, honning, vindruer, koriander og ristede nødder. Råstegte sesamkartofler. Hertil svampesauce.

Uge 45

Mortens rosa andebryst med rødkålsalat på appelsin, nødder, lime, syltet fennikel og persille. Sukkerglaseret og hvide kartofler. Hertil kraftig andesauce.

Uge 46

Krondyr med waldorfsalat på druer, pære, bagt selleri, granatæble, blegselleri, skyr og fraiche. Bagte blommer og pommes-anna kartoffel. Hertil vildtsauce.

Uge 47

Langtidsbraiseret kalv i mørk øl. løg og søde gulerødder. Rød spidskålssalat – pæretern, fintsnittet kål, salte mandler, koriander og blåbær. Kartoffelduchesse og kalvesky.

Uge 48

Kalv med gourmetbacon. Bagte persillerødder med grønkål, æblestave og friskhakket persille, tilsmagt med æblesirup. Stegte røde kartofler med hvidløg. Hertil trøffelsauce.

Find din nærmeste Mesterslagterbutik