Uge 33

600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. marinerede kyllingelår
750 g ungkvægsgryde (med grønt)
1 kg stegeflæsk i skiver
600 g skinkekød i tern

Download opskrifter

Uge 34

600 g hakket oksekød
1,2 kg ribbenssteg
4 stk. panerede skinkeschnitzler
750 g kyllingepande (med grøntsager)
600 g oksekød i tern

Download opskrifter

Uge 35

600 g hakket skinkekød
4 stk. Hawaiikoteletter
1 stk. farsbrød
1,2 kg kam med svær
750 g medister

Download opskrifter

Uge 36

600 g hakket kalve- og skinkekød
600 g bankekød
1,2 kg hamburgerryg
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. røgede kyllingelår

Download opskrifter

Uge 37

600 g hakket oksekød
600 g oksekød i tern
1 stk. svinemørbrad
750 g skinkegryde
4 stk. slagterkoteletter

Download opskrifter

Uge 38

600 g hakket oksekød
4 stk. skinke gordon bleu
600 g skinkekød i tern
1 kg citronskinke
1 kg bacon

Download opskrifter

Find din nærmeste Mesterslagterbutik