Uge 20

4 stk. kyllingespyd
4 stk. koteletter (græskmarinerede)
1,2 kg ølmarineret oksesteg
700 g skinkegryde med pølser
600 g hakket oksekød

Download opskrifter

Uge 21

6 stk. benløse fugle
4 stk. Hawaiikoteletter
600 g hakket skinkekød
750 g medister
1 stk. svinemørbrad

Download opskrifter

Uge 22

1,2 kg kalvesteg (til gryde)
600 g skinkestrimler (til wok)
600 g hakket skinkekød
4 stk. panerede skinkeschnitzler
4 stk. luksus grillspyd

Download opskrifter

Uge 23

4 stk. XL koteletter
4-6 stk. grillpølser
600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. kyllingebryst (marinerede)
1 kg krydderskinke

Download opskrifter

Uge 24

600 g hakket oksekød
6-8 stk. grillpølser
4 stk. nakkekoteletter (marinerede)
4 stk. XL grillflæsk
4 stk. hakkedrenge (med peberkant)

Download opskrifter

Uge 25

600 g hakket skinkekød
4 stk. kalkunschnitzler (marinerede)
650 g ungkvægsgryde (med grøntsager)
2 stk. barbecue ribben
600 g skinkekød i tern

Download opskrifter

Find din nærmeste Mesterslagterbutik