Uge 25

600 g hakket skinkekød
4 stk. kalkunschnitzler (marinerede)
650 g ungkvægsgryde (med grøntsager)
2 stk. barbecue ribben
600 g skinkekød i tern

Download opskrifter

Uge 26

600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. kyllingebryst (med bacon)
750 g skinkegryde (med mandler og sommerløg)
1,2 kg letsaltet svinekam
4 stk. grillspyd

Download opskrifter

Uge 27

600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. koteletter
4 stk. hakkedrenge (med peberkant)
1,2 kg ribbenssteg
750 g rødvinsmarineret oksegryde

Download opskrifter

Uge 28

600 g hakket oksekød
6-8 stk. grillpølser
1 kg stegeflæsk i skiver
4 stk. grillkøller
600 g oksekød i tern

Download opskrifter

Uge 29

600 g hakket oksekød
4 stk. grillspyd
1 stk. svinemørbrad
750 g skinkegyros
4 stk. kyllingebryst (marinerede)

Download opskrifter

Uge 30

600 g hakket skinkekød
4 stk. Rhodoskoteletter
1 kg røget grillkam med svær
600 g wokstrimler
600 g plankesteak af nakkefilet

Download opskrifter

Find din nærmeste Mesterslagterbutik